NYHETER

KCE


Vi ser oss som en extern resurs till förfogande när man vill genomföra förbättringar och/eller har behov av att förstärka sin egna organisation. Vid toppar hoppar vi gärna in och avlastar som en extraresurs med både strategiskt och operativt arbete.

Exempel på vad vi engageras i: Konceptutveckling, varumärkesstrategi, kommersiell miljö, marknadsplaner, upphandlingar, marknadsföring, kampanjplanering och skyltprogram mm.

Vi har ett brett nätverk och skräddarsyr lösningar som passar respektive uppdrag.

Conceptuelle


Conceptuelle hjälper företag inom hotell-, restaurang- och måltidsbranschen att utvecklas. Vi vänder oss också till företag som på olika sätt har anknytning till mat och dryck, till exempel fastighetsbolag, shoppingcenter, flygplatser, researrangörer, upplevelseföretag och friskvårdsföretag. Står ni inför utveckling av ett nytt restaurang- eller hotellkoncept eller förnyelse av ett befintligt? Vill ni expandera? Behöver ni hjälp med ekonomisk analys och beslutsunderlag? Är mat och dryck en ny funktion som behöver byggas upp eller stöttas? Med Conceptuelles stöd kan er verksamhet bli mer framgångsrik och lönsam.

Conceptuelles tjänster inkluderar konceptutveckling, analyser, strategisk rådgivning, strukturkapital, utbildning med mera. Vi bevakar mat- och dryckestrender och skriver regelbundet artiklar i internationell restaurangbranschpress.