NYHETER

Hallå Reklam


Under åren har vi byggt upp en gedigen förståelse för olika typer av säljprocesser. Och vad som krävs för att framgångsrikt bygga starka varumärken för våra kunder. Vi har erfarenhet av ett flertal branscher och en vana i att förenkla kommunikationen för komplexa erbjudanden. Våra kunduppdrag är både inom B2C och B2B och berör i regel strategi, design, content eller sälj- och kontaktdrivande aktiviteter.

Hallå Reklam startade 1998, har en ansvarig reklamutgivare (ARU) och är medlem i Sveriges Kommunikationsbyråer (KOMM).

 

Mustasch


Genom väl jordat strategiarbete och idéhöjd vässar Mustasch Reklambyrå varumärken. Vi hjälper verksamheter att nå fram, skala av och sätta spets på vilka de är. Våra kunder är jämnt fördelade inom B2B, B2C och offentlig verksamhet, och vi hjälper dem med marknadsföring via webb, film, print eller vad som fungerar bäst. Just då, och just för dem. Byrån startades 2004, är medlem i Komm och har en auktoriserad reklamutgivare (ARU). Du hittar oss här på Pluralis och även i Karlskrona.

KCE


Vi ser oss som en extern resurs till förfogande när man vill genomföra förbättringar och/eller har behov av att förstärka sin egna organisation. Vid toppar hoppar vi gärna in och avlastar som en extraresurs med både strategiskt och operativt arbete.

Exempel på vad vi engageras i: Konceptutveckling, varumärkesstrategi, kommersiell miljö, marknadsplaner, upphandlingar, marknadsföring, kampanjplanering och skyltprogram mm.

Vi har ett brett nätverk och skräddarsyr lösningar som passar respektive uppdrag.

Cibel


Marknadsföring och kommunikation i allmänhet.
Digital marknadsföring och inbound marketing i synnerhet.