NYHETER

Russindesign


I det lilla bor det stora. Russindesign är ett litet företag som löser stora eller lagom stora kommunikationsproblem. Men egentligen handlar det om att utveckla affärer, dina affärer och din verksamhet. Och det gör Russindesign genom bra kommunikation. Som pratar till din kund. Som får ditt varumärke att växa. Som stärker din affär.
Själva kärnan i Russindesign är jag, Ulrika Tjernström, som är designer och copy. Men mest av allt är jag kreatör. För det är ju där någonstans det börjar. Med en god idé på ett knivigt kommunikationsproblem. Vad behöver du hjälp med?

 

 

Kamlin Kommunikation


Kamlin Kommunikation drivs av Anneli Kamlin, skribent och redaktör. Jag kommunicerar oftast med människor i deras yrkesroll, gärna om komplexa ämnen. Att klargöra sammanhang är en stark drivkraft för mig. Ofta anlitas jag just för att göra det komplicerade lättillgängligt, utan att släppa den professionella tonen. Syns på webb, i tidningar, årsredovisningar, böcker och andra kanaler. I webbprojekt är jag ofta med och strukturerar innehållet, för att sedan skriva och sätta rätt ton. När det gäller tidningar är jag van vid att skapa och hålla i helhetsproduktioner. Vill du ge ut din självbiografi hjälper jag gärna till med skrivandet.

 

Foto: Johanna Fond

Offcamber Communications


Offcamber Communications rådger uppdragsgivare kring affärskritiska kommunikationsfrågor. Vi är övertygade om att effektiv kommunikation bygger på förtroende och långsiktighet. Det handlar om att bli förstådd av målgrupperna, övertyga och engagera intressenter. Först då skapas värde. Offcamber Communications antar sig utmanande kommunikations-uppdrag där det strategiska perspektivet kombineras med effektivt genomförande.

Ristretto sthlm reklambyrå


Hej!

Här på Ristretto Stockholm skriver vi copytexter och tar fram idékoncept som ökar försäljningen och lyfter ditt varumärke. Självklart rör vi oss lika hemtamt på webben och i sociala medier som i kanaler som prasslar och hamnar på hallmattan. Under årens lopp har vi hjälpt företag i en rad branscher. Allt från fastigheter, tidningar, plåster, mat och försäkringar till diskmedel, bredband, finans och medicin.

Välkommen till oss på Ristretto Stockholm.

 

Benny K. Lilja
Senior copywriter och strateg

 

TreeHuggers


Treehuggers är byrån som älskar träd, blommor, hav, fiskar, djur, sjöar och allt annat som gör jorden till en trevlig plats att bo på. Vi är måna om att även våra barnbarn ska få uppleva allt detta, därför samarbetar vi ofta och gärna med kunder som precis som oss ser hållbarhet som en möjlighet till positiv utveckling.

Förutom vår förkärlek för miljö och hållbarhet har vi lång erfarenhet av kommunikation i alla dess former. Vi skapar kommunikation för att väcka känslor, engagera, förändra beteenden och påverka attityder. Ett synsätt som gäller oavsett om vi skriver en årsredovisning eller tar fram en rikstäckande utomhuskampanj.

 

Mustasch


Genom väl jordat strategiarbete och idéhöjd vässar Mustasch Reklambyrå varumärken. Vi hjälper verksamheter att nå fram, skala av och sätta spets på vilka de är. Våra kunder är jämnt fördelade inom B2B, B2C och offentlig verksamhet, och vi hjälper dem med marknadsföring via webb, film, print eller vad som fungerar bäst. Just då, och just för dem. Byrån startades 2004, är medlem i Komm och har en auktoriserad reklamutgivare (ARU). Du hittar oss här på Pluralis och även i Karlskrona.