NYHETER

Okidok


Okidok är en produktionsbyrå som arbetar med både trycksaker och digitala media. Vår affärsidé kan sammanfattas i ett ord – struktivitet.

Genom ett strukturerat arbete skapar vi effektiva produktioner som i sin tur ger mer utrymme för kreativitet. En framgångsrik arbetsmetod som resulterat i långa samarbeten med både stora internationella och svenska varumärken.

Okidok startade 2001 och består av grafiska formgivare, digitala designers, copy och produktionsledning.

 

Hallå Reklam


Under åren har vi byggt upp en gedigen förståelse för olika typer av säljprocesser. Och vad som krävs för att framgångsrikt bygga starka varumärken för våra kunder. Vi har erfarenhet av ett flertal branscher och en vana i att förenkla kommunikationen för komplexa erbjudanden. Våra kunduppdrag är både inom B2C och B2B och berör i regel strategi, design, content eller sälj- och kontaktdrivande aktiviteter.

Hallå Reklam startade 1998, har en ansvarig reklamutgivare (ARU) och är medlem i Sveriges Kommunikationsbyråer (KOMM).

 

Mustasch


Genom väl jordat strategiarbete och idéhöjd vässar Mustasch Reklambyrå varumärken. Vi hjälper verksamheter att nå fram, skala av och sätta spets på vilka de är. Våra kunder är jämnt fördelade inom B2B, B2C och offentlig verksamhet, och vi hjälper dem med marknadsföring via webb, film, print eller vad som fungerar bäst. Just då, och just för dem. Byrån startades 2004, är medlem i Komm och har en auktoriserad reklamutgivare (ARU). Du hittar oss här på Pluralis och även i Karlskrona.

Ek&Gren Reklambyrå


Ek&Gren skyr inga medel när det gäller att skapa resultat för uppdragsgivarna. Säljsiffror och mätning av uppmärksamhet är det bästa vi vet. Och vi är oberoende av media. Film, web, annonsering, DM, mässor, tidningar Resultatet är det viktigaste. Vi till och med erbjuder oss att ta betalt på uppnått resultat – ett bra sätt för både byrå och uppdragsgivare att hålla ögat på bollen. Ni får en erfaren och engagerad arbetsgrupp. Som levererar i tid och pang på budget. I år fyller vi 10 år och har så många referenser att de inte ens får plats på en A4. Träffa oss.