NYHETER

HAR DU KOLL PÅ MEDIATRENDERNA INFÖR 2020?


Åsa Sohl, utvecklingschef på Mediabyrån Scream, kommer till Pluralis och tipsar om vad som händer inom media framöver. Åsa berättar om digital centralisering, att skärmen är på väg ut, om Generation Z och Wellness för kropp, hjärna, själ och planeten. Samt om AI och dataintegritet.

Anmäl dig här!

GULDLÄGE


Vi har paxat plats till dig! Pluralis är nätverket för dig som jobbar med kommunikation!
Just nu har vi några platser över i vårt öppna landskap och två rum för 3-4 personer.
Och en alldeles extra fin till dig. På Pluralis ingår det mesta i hyran. Vi har gemensam reception,
tillgång till skrivare, flexibla mötesrum, snabbt wifi och roliga kollegor som ger möjligheter till bra samarbeten. Här anordnas fester och intressanta seminarium. Vi finns på en av stans bästa adresser, Kungsgatan 29. Vi hoppas att du också gör det, snart. För mer information klicka här. För bokning kontakta Marie-Hélène eller Nagu

 SÅ SKAPAR DU EFFEKTIVA KAMPANJER MED LINKEDIN ADS


Under en knapp timme går Anders Westholm från Cibel Marketing igenom hur du skapar framgångsrika och effektiva kampanjer med Linkedin Ads för att generera kvalitativa leads. Vi bjuder på kaffe och smörgås.

Anmäl dig här!

  • På agendan:
  • framgångsfaktor och best practice
  • annonsformat och segmentering
  • account based marketing
  • kampanjstrategier och taktiker
  • benchmark och resultat från verkliga case
  • optimering för högre ROI

 

 

CONTENT MARKETING SANT, INTRESSANT OCH RELEVANT


I det digitala kommunikationslandskapet är det viktigt att både stärka sitt varumärke och utveckla sina kunddialoger. Genom att arbeta med content marketing kan företag och organisationer skapa de effekterna. Men content marketing kräver inte bara relevant innehåll och rätt kanaler utan också en långsiktig planering kopplad till arbetssättet.

Välkomna till ett seminarium där Maria Westman, ordförande för branschorganisationen Swedish Content Agencies, berättar om de senaste trenderna inom content marketing. Maria ger också de bästa tipsen för att komma igång eller att utveckla sin content marketing. Vi bjuder på lunchmacka och kaffe! Anmäl dig här.

 

Flytta till oss – All inclusive på Pluralis


Jobbar du med kommunikation och söker nytt sammanhang? På Pluralis ingår det mesta i priset. Mötesrum, internet, kul kollegor, möjligheter till bra samarbeten, fester samt den omtanke och service som vår fantastiska receptionist levererar.

Just nu har vi ett par lediga platser! För mer information och personlig presentation kontaktar du Marie-Hélène Sund på telefon 070- 855 00 10 eller e-post marie-helene@pluralis.se.

 

Gör det krångliga enkelt!


Våra vänner på Soja driver en animationsstudio som gör det krångliga enkelt så att alla kan förstå. Kom och lyssna på projektledaren och manusförfattaren Simon Österhof som berättar mer om animation, infografik och en och annan superhjälte.

Tisdag den 19 februari kl 12 – 13

Vi bjuder på kaffe och smörgås! Anmälan sker till nagu@pluralis.se