Receptionist heltid till Pluralis – a Network of Communicators

På Pluralis ansvarar du för att kontoret och receptionen sköts och drivs på ett professionellt och representativt sätt. Servicegraden är mycket hög hos oss och den innehåller även att utföra diverse uppdrag åt Pluralis och våra hyresgäster. Du jobbar hela tiden för att utveckla och förbättra vår redan höga service.

Du har god datorvana och behärskar de vanligaste programmen. Det är en fördel om du jobbat i reception tidigare, gärna med erfarenhet av kommunikationsbranschen.

Du ansvarar för inköp som rör kontorets drift, kontorsmaterial, läsk, frukt, blommor, kaffe, kontorsmöbler och fredagsöl. Samt löpande kontakter som rör städfirma, IT-leverantör, telefoner, kopieringsmaskin, skrivare, kaffemaskin, portomaskin, pappersåtervinning kontorsinköp, dricka, frukt etc. Sammanställning inför fakturering av hyror och övrigt ingår också.

Du planerar, genomför och följer upp Pluralis interna och externa evenemang som luncher, fester och kundfester. Och tar egna initiativ och arbetar kontinuerligt med att vidareutveckla Pluralis inköp, avtal etc.

Arbetet kring att hitta nya hyresgäster är också en viktig del i uppdraget samt att sköta all information kring nya och gamla hyresgäster. Du hjälper även till med Pluralis hemsida och närvaro i sociala medier samt kommer med nya kul idéer om hur vi blir ännu bättre!

Välkommen med din ansökan till Marie-Hélène Sund, marie-helene@pluralis.se.
Arbetsgivare Pluralis AB, Kungsgatan 29, 111 56 Stockholm.