NYHETER

Okidok


Okidok är en produktionsbyrå som arbetar med både trycksaker och digitala media. Vår affärsidé kan sammanfattas i ett ord – struktivitet.

Genom ett strukturerat arbete skapar vi effektiva produktioner som i sin tur ger mer utrymme för kreativitet. En framgångsrik arbetsmetod som resulterat i långa samarbeten med både stora internationella och svenska varumärken.

Okidok startade 2001 och består av grafiska formgivare, digitala designers, copy och produktionsledning.

 

Satchmo


Satchmo är en grafisk produktionsbyrå som specialiserat sig på snabba och effektiva produktioner i nära relation med våra uppdragsgivare, både vad gäller trycksaker och för andra medier. Vi hjälper företag och organisationer att snabbt och effektivt producera sina trycksaker. Att vårda samt utveckla sin grafiska profil samt ta fram ny grafisk form och koncept.

Mustasch


Genom väl jordat strategiarbete och idéhöjd vässar Mustasch Reklambyrå varumärken. Vi hjälper verksamheter att nå fram, skala av och sätta spets på vilka de är. Våra kunder är jämnt fördelade inom B2B, B2C och offentlig verksamhet, och vi hjälper dem med marknadsföring via webb, film, print eller vad som fungerar bäst. Just då, och just för dem. Byrån startades 2004, är medlem i Komm och har en auktoriserad reklamutgivare (ARU). Du hittar oss här på Pluralis och även i Karlskrona.

Daz Kleine


Daz Kleine är en mindre reklambyrå som jobbar effektivt med uppdragsgivare och varumärken inom både B2B och konsument-kommunikation. Vår styrka är att med säker hand styra hela kedjan från analys via kreativt arbete och formgivning till leverans. Från start till finish.

För uppdragsgivarnas räkning tar vi hand om era befintliga kunder och bygger möjligheter att rekrytera nya. Genom nätverket Pluralis finns alla övriga kompetenser inom kommunikation – bara ett eller två arbetsbord bort.

Vi brinner för design, oavsett om det är för en produkt, ett företag eller en tjänst. Låt oss få överraska er med ett kreativt arbete utöver det vanliga.

Designstorm


Grafisk formgivning helt enkelt!

Vi är en liten produktionsbyrå som älskar grafisk form. Bland annat. Vi älskar också typografi, profilering, splashar, tunga bildmontage, tidningsdesign och svart kaffe. Ge oss ett tomt vitt papper eller en lös idé så snackar vi.

Ek&Gren Reklambyrå


Ek&Gren skyr inga medel när det gäller att skapa resultat för uppdragsgivarna. Säljsiffror och mätning av uppmärksamhet är det bästa vi vet. Och vi är oberoende av media. Film, web, annonsering, DM, mässor, tidningar Resultatet är det viktigaste. Vi till och med erbjuder oss att ta betalt på uppnått resultat – ett bra sätt för både byrå och uppdragsgivare att hålla ögat på bollen. Ni får en erfaren och engagerad arbetsgrupp. Som levererar i tid och pang på budget. I år fyller vi 10 år och har så många referenser att de inte ens får plats på en A4. Träffa oss.