NYHETER

KCE


Vi ser oss som en extern resurs till förfogande när man vill genomföra förbättringar och/eller har behov av att förstärka sin egna organisation. Vid toppar hoppar vi gärna in och avlastar som en extraresurs med både strategiskt och operativt arbete.

Exempel på vad vi engageras i: Konceptutveckling, varumärkesstrategi, kommersiell miljö, marknadsplaner, upphandlingar, marknadsföring, kampanjplanering och skyltprogram mm.

Vi har ett brett nätverk och skräddarsyr lösningar som passar respektive uppdrag.

June


Paketerade TV-tjänster
Tjänster inom VOD och Metadata. Kontrakt, licens­­planering, metadata­produktion, paketering och distribution. Innehålls­aggregering för operatörer samt play­portaler.

Integrationslösningar
Integrationer inom hela värde­kedjan för TV och media. Total­­entreprenör med ansvar för hela tjänsten och alla inblandade parter.

Expertkonsulter
Expert­konsulter inom TV-branschen. Lösnings- och system­arkitekter, back- och frontend-utvecklare samt projekt­ledare. Rådgivning, strategi och process­optimering inom affärs­området TV.

TV-kanal på 60 dagar
Hel VOD-tjänst med planerings­system, bild- och metadata­hantering, enkodering, streaming, billing, play­portal, appar och press­tjänst för kunder som vill starta upp TV på nätet och i operatörernas VOD-boxar. Allt på mindre än 60 dagar.

Insight Action


Vi arbetar med research, planning och projektledning för marknadsarbetet. Vi skapar aktiverande insikter på basis av research. Insikter som ger ny inspiration till kunskapsdriven kommunikation och konkret underlag för träffsäkra strategier och marknadsbeslut. Genom planning hjälper vi uppdragsgivarna att bättre förstå varumärket och varumärkets nuvarande och potentiella kunder. Att omvandla kunskap till aktiverande insikter och att utveckla kommunikationsstrategin innebär att vi är lika mycket kreatör som kreatörerna, men med en annan infallsvinkel. Med hjälp av kommunikationsstrategin vägleder och inspirerar vi arbetsgrupp och uppdragsgivare, hela vägen mot mer effektiva budskap och kommunikationslösningar. Det leder till att projektledning ingår i ansvarsområdet.