NYHETER

Russindesign


I det lilla bor det stora. Russindesign är ett litet företag som löser stora eller lagom stora kommunikationsproblem. Men egentligen handlar det om att utveckla affärer, dina affärer och din verksamhet. Och det gör Russindesign genom bra kommunikation. Som pratar till din kund. Som får ditt varumärke att växa. Som stärker din affär.
Själva kärnan i Russindesign är jag, Ulrika Tjernström, som är designer och copy. Men mest av allt är jag kreatör. För det är ju där någonstans det börjar. Med en god idé på ett knivigt kommunikationsproblem. Vad behöver du hjälp med?

 

 

Kamlin Kommunikation


Kamlin Kommunikation drivs av Anneli Kamlin, skribent och redaktör. Jag kommunicerar oftast med människor i deras yrkesroll, gärna om komplexa ämnen. Att klargöra sammanhang är en stark drivkraft för mig. Ofta anlitas jag just för att göra det komplicerade lättillgängligt, utan att släppa den professionella tonen. Syns på webb, i tidningar, årsredovisningar, böcker och andra kanaler. I webbprojekt är jag ofta med och strukturerar innehållet, för att sedan skriva och sätta rätt ton. När det gäller tidningar är jag van vid att skapa och hålla i helhetsproduktioner. Vill du ge ut din självbiografi hjälper jag gärna till med skrivandet.

 

Foto: Johanna Fond

Mustasch


Genom väl jordat strategiarbete och idéhöjd vässar Mustasch Reklambyrå varumärken. Vi hjälper verksamheter att nå fram, skala av och sätta spets på vilka de är. Våra kunder är jämnt fördelade inom B2B, B2C och offentlig verksamhet, och vi hjälper dem med marknadsföring via webb, film, print eller vad som fungerar bäst. Just då, och just för dem. Byrån startades 2004, är medlem i Komm och har en auktoriserad reklamutgivare (ARU). Du hittar oss här på Pluralis och även i Karlskrona.

United S Community


United S Community arbetar med kommunikation som ger resultat. Vi drivs av engagemang och viljan av att göra skillnad. Ofta handlar det om att leverera kommunikation som hänger ihop och bildar en helhet med resten av din verksamhet. Äkta budskap som gör att du når fram till rätt målgrupp. Och skapar tydlighet och kontinuitet i din kommunikation. Både internt och externt.

Ett bra sätt att start ett samarbete är tillsammans i en workshop. Och med en analys som leder vidare till en kommunikationsstrategi. Med målet att skapa framgångsrik kommunikation.

Marie-Hélène Sund 0708-550010

marie-helene@pluralis.se