NYHETER

Russindesign


I det lilla bor det stora. Russindesign är ett litet företag som löser stora eller lagom stora kommunikationsproblem. Men egentligen handlar det om att utveckla affärer, dina affärer och din verksamhet. Och det gör Russindesign genom bra kommunikation. Som pratar till din kund. Som får ditt varumärke att växa. Som stärker din affär.
Själva kärnan i Russindesign är jag, Ulrika Tjernström, som är designer och copy. Men mest av allt är jag kreatör. För det är ju där någonstans det börjar. Med en god idé på ett knivigt kommunikationsproblem. Vad behöver du hjälp med?

 

 

Kamlin Kommunikation


Kamlin Kommunikation drivs av Anneli Kamlin, skribent och redaktör. Jag kommunicerar oftast med människor i deras yrkesroll, gärna om komplexa ämnen. Att klargöra sammanhang är en stark drivkraft för mig. Ofta anlitas jag just för att göra det komplicerade lättillgängligt, utan att släppa den professionella tonen. Syns på webb, i tidningar, årsredovisningar, böcker och andra kanaler. I webbprojekt är jag ofta med och strukturerar innehållet, för att sedan skriva och sätta rätt ton. När det gäller tidningar är jag van vid att skapa och hålla i helhetsproduktioner. Vill du ge ut din självbiografi hjälper jag gärna till med skrivandet.

 

Foto: Johanna Fond

Okidok


Okidok är en produktionsbyrå som arbetar med både trycksaker och digitala media. Vår affärsidé kan sammanfattas i ett ord – struktivitet.

Genom ett strukturerat arbete skapar vi effektiva produktioner som i sin tur ger mer utrymme för kreativitet. En framgångsrik arbetsmetod som resulterat i långa samarbeten med både stora internationella och svenska varumärken.

Okidok startade 2001 och består av grafiska formgivare, digitala designers, copy och produktionsledning.

 

Hallå Reklam


Det som engagerar dina kunder engagerar inte andras kunder. Det gäller att skala av och få fram det unika i din verksamhet. Utifrån dina kunders behov engagerar vi dem i olika kanaler så att du kan börja skapa relationer. Mer synlig på rätt sätt helt enkelt.

Vi har erfarenheten av att kombinera kanaler och kan hantverket för att till exempel skapa dina annonser, filmer, nyhetsbrev, rörlig media, DR:et som säljer, landningssidor för kampanjen, det tryckta kundmaterialet, innehåll till content marketing och den attraktiva mässmontern.

Tillsammans med våra digitala partners kan vi också hjälpa dig med digital strategi, analys av din webbplats med åtgärder för bättre konverteringsgrad, sökmotoroptimering och upplägg av content marketing.

Hallå Reklam startade 1998, har en ansvarig reklamutgivare (ARU) och är medlem i Sveriges Kommunikationsbyråer (KOMM).

Mustasch


Genom väl jordat strategiarbete och idéhöjd vässar Mustasch Reklambyrå varumärken. Vi hjälper verksamheter att nå fram, skala av och sätta spets på vilka de är. Våra kunder är jämnt fördelade inom B2B, B2C och offentlig verksamhet, och vi hjälper dem med marknadsföring via webb, film, print eller vad som fungerar bäst. Just då, och just för dem. Byrån startades 2004, är medlem i Komm och har en auktoriserad reklamutgivare (ARU). Du hittar oss här på Pluralis och även i Karlskrona.