Pluralis är ett kontorsnätverk mitt i Stockholm city som ställer om för att kunna erbjuda nya flexibla lösningar till entreprenörer och företag. Nu införs möjligheten att hyra kontorsplatser heltid, ett par dagar i veckan eller dagpass. Det här ger företag möjligheten att rotera medarbetare mellan kontor och hemarbetsplats.

– Vi vill underlätta för företagare att fortsätta driva sina verksamheter och samtidigt bidra till ekonomisk tillväxt i Stockholm city. Vi behöver alla ställa om och hitta nya lösningar och tjänster för att överleva. Vi hoppas att flexibla arbetsplatser kan bidra till både våra hyresgästers överlevnad och tillväxt, säger Marie-Hélène Sund, verksamhetschef för Pluralis.

Säker arbetsplats 

För dig som behöver vara på jobbet ser vi hela tiden till att Pluralis är en säker arbetsplats. Vi städar varje vardagsmorgon, håller avstånd samt tvättar och spritar händerna! Och vi stannar hemma om vi är sjuka.

Lediga kontorsplatser på Pluralis, Kungsgatan 29, Stockholm. För mer information och bokning kontakta Marie-Hélène, 070-855 00 10 eller Nagu, 076-833 87 28

Presskontakt: Petra Whitehead, petra@whiteheadpr.net, 073-440 78 31