slide
KREATIVT OCH KUL KONTOR

Hos Pluralis finns många kreativa entreprenörer som gärna delar med sig av sina tankar. Här finns alltid någon att bolla idéer med. Kontoret är ljust och luftigt och atmosfären känns direkt när du stiger in på kontoret. Välkommen in i gemenskapen!

slide
NYA SAMARBETEN

Här finns många möjligheter till nya samarbeten och nya affärer. De flesta av oss jobbar med kommunikation och IT och hjälper gärna till med tips. Både inom vårt interna och våra externa nätverk.

slide
RUM MED UTSIKT

På Pluralis finns både öppna landskap och rum för företag som vill sitta tillsammans. Rum finns just nu från cirka 8–60 kvadratmeter. Läget mitt på Kungsgatan i city eller mot vår lugna gård ingår!

slide
ÖPPNA LANDSKAP

I våra öppna landskap finns något för alla. Du kan hyra plats på heltid, halvtid och dagspass. Hör gärna av dig och boka en rundvandring, så får du se hur vi har det.

slide
PLATS FÖR NYA MÖTEN

Behöver du plats för digitala möten så har vi god tillgång till rum och alla konferensrum ingår i ditt pris. Vi har också lite mer informella platser att samtala på i våra ”tysta” möbler. Kom gärna och provsitt!

slide
KONFERERA MERA

I Pluralis fina konferensrum har vi plats för upp till 12 personer. Är ni fler kan vi ordna biografsittning och då kan man vara cirka 20–25 personer. Våra konferensrum ingår i ditt pris om du hyr heltidsplats.

slide
KÖKSHÄNG

Köket på Pluralis är där det händer. Både till vardag och fest. Gott kaffe, många sorters te och frukt varje dag. Hårt bröd och ost finns alltid som stödkost.

previous arrow
next arrow
FÖR GODA AFFÄRER OCH KREATIVA SAMARBETEN.

Ditt nya kontor hos Pluralis blir en värdefull del av ditt företags varumärke. Din verksamhet får en professionell plattform samma dag du flyttar in. Här finns allt du behöver av teknisk support och service för att snabbt komma igång och kunna ta emot kunder i trivsam och kreativ miljö. Dina kollegor är, i likhet med dig själv, entreprenörer och samarbetar gärna med dig om det skulle passa er båda.

boka-visning-bla

VILKEN LÖSNING PASSAR DIG OCH DITT FÖRETAG?

DAGPASS

Tillgång till arbetsplats som bokas via vår reception i förväg. Kontrakt skrivs om Dagpass under våra ordinarie öppettider 9–17 med en månads uppsägningstid. Här ingår inte fri tillgång till lokalen med nycklar, larm och kontorsmaterial. Konferensrum kan bokas till extra kostnad.

500 KR/DAG
exklusive moms
BOKA

HALVTIDSPASS

Halvtidpass innebär 10 dagar i månaden, inklusive konferensrum. Tillgång till skrivbord som bokas via Pluralis reception i förväg. Platsen är inte fast och skåp ingår inte. Kontrakt skrivs om Halvtidpass under våra ordinarie öppettider 9–17, en månads uppsägningstid. Här ingår inte fri tillgång till lokalen med nycklar, larm och kontorsmaterial.

3 500 KR/MÅNAD
exklusive moms
BOKA

HELTIDSPLATS

Här ingår fast arbetsplats, skåp och konferensrum. Och du har full tillgång till kontoret dygnet runt och det mesta ingår! Tilläggstjänster: Färgutskrifter debiteras per utskrift liksom när du använder portomaskinen. Gemensam lunch, naprapat och andra tjänster debiteras separat.

6 850 KR/MÅNAD
exklusive moms
BOKA

EGET RUM

Vi har både öppna landskap och rum för företag som vill sitta tillsammans. Kostnaden för rummen utgår från priset på en Heltidsplats och beräknas beroende på kvadratmeteryta. Vi har många fina rum från 2 till 60 personer, med utsikt mot Kungsgatan i city eller mot vår lugna gård.
BOKA

PERSONLIGT NÄTVERK
MED EXTRA ALLT.

Allt det här ingår för dig som sitter här heltid.

 • Fri tillgång till konferensrum
 • Bemannad reception
  måndag–fredag 08.30–17.00
 • Kopiator, skrivare och post
 • Stort kök
 • Kaffe, te, frukt, bröd och ost
 • Snabbt wifi, nätverk
 • Teknisk support
 • Städning varje dag
 • Föredrag och events
 • Fester och AWs
 • Trevliga kollegor

Tilläggstjänster: färgutskrifter debiteras per utskrift liksom när du använder portomaskinen. Gemensam lunch, naprapat och andra tjänster debiteras separat.

FÖRETAG

Merparten jobbar med kommunikation. Vi har plats för cirka 75 pers.

KUNGSGATAN 29, STHLM

Kom upp på en kopp, vi sitter på plan 4.

KREATIVA KVADRATMETER

Vi delar på 799 kvadratmeter fördelat på två plan.

KONTORSFIKA

Kaffe- och tealternativ på kontoret.

Go bananas!
Fri frukt varje dag.

Bossen. Charlotta Eriksson är verksamhetschef.
Slå en signal på 070-140 33 47 eller mejla:
charlotta.eriksson@pluralis.se

Repan är öppen vardagar 08.30-17.00.
Lunchstängt 12.00–13.00
hej@pluralis.se

08-525 051 00

KONTORSRUNDAN

Här finns det mesta du behöver, från tysta möbler för spännande samtal till ett stort kök för samvaro och möten. Förutom våra konferensrum finns ett rum där du kan prata ostört och flera ytor att bara vara. Boka visning i IRL

FRÅN AW TILL EVENT

Vi har gemensam lunch varje månad, där vi berättar om vad som är på gång på Pluralis. Däremellan ordnar vi föredrag, frukostar och andra event. På fredagar är det AW till självkostnadspris!

PARTY PARTY PARTY

Här blir det fest – både med och utan kunder! Vår legendariska oktoberfest med alla tillbehör och Ibizafest med både sand och DJ tål att upprepas. Eller något annat kul tema.

MOT NYA ÄVENTYR

Från Paris, London och Champoluc till Ramundberget och Romme. Vi ordnar resor, spelar golf och provar andra sporter tillsammans! Kom gärna med idéer.