NYHETER

ENSAM OCH ENSAMT?


Pluralis söker ensamkommande kreatörer eller kommunikatörer i grupp. Hyr kontorsplats hos oss. Det blir roligare tillsammans. Vi lovar.

Hyr plats på Pluralis. Kul och kreativt gäng som sitter mitt på Kungsgatan i Stockholm. Just nu är vårt finaste rum ledigt med plats för 8 personer. Kontakta Marie-Hélène Sund, 0708-55 00 10 för en visning.

 

Fastnat i gamla hjulspår?


Samma rutiner sedan urminnes tider? Vojne vojne! Tänk nytt och byt miljö. Hyr kontorsplats hos oss på Pluralis. Kreativa kvadratmeter till rimliga priser mitt på Kungsgatan.

Vi är några snälla och trevliga entreprenörer och kommunikatörer som vill bli fler. Därför har vi paxat plats till dig hos oss på Kungsgatan 29. Välj mellan en första gratismånad eller 30 procents rabatt i tre månader. Här ingår både snabbt wifi, konferensrum, bemannad reception och kreativa kollegor i hyran. Du har även möjlighet att hyra plats med korta avtalstider, per dag, halvtid eller heltid.

Välkommen till Pluralis – Sveriges kanske trevligaste kontor! Lediga kontorsplatser på Pluralis.

Maila marie-helene@pluralis.se för en visning!

Kom som du är!


Nu är det uppdukat och klart med både finkaffe och blodsockerhöjande bananer. Det är bara att slå sig ner på en stol hos oss på Kungsgatan 29 i Stockholm. Vi har förberett allt. Här ingår både snabbt wifi, konferensrum, bemannad reception och kreativa kollegor i hyran. Du behöver bara välja om du vill sitta i landskap eller eget rum på heltid eller halvtid. Och om du vill ha en första gratismånad eller 30 procents rabatt i tre månader.

Välkommen till Sveriges kanske trevligaste kontor! Maila marie-helene@pluralis.se för en visning!

 

Extra ordinärt guldläge


Nu är det guldläge för dig som vill rymma från hemmakontoret ända bort till city. Vi är några snälla och trevliga kreatörer och kommunikatörer som vill bli fler. Därför har vi paxat plats till dig hos oss på Kungsgatan 29. En extra ordinärt fin plats för ett rimligt pris. Välj mellan en första gratismånad eller 30 procents rabatt i tre månader. I hyran ingår allt från städning och konferensrum till bemannad reception och finkaffe. Du har även möjlighet att hyra plats med korta avtalstider, per dag, halvtid eller heltid.

Välkommen till Pluralis – Sveriges kanske trevligaste kontor! Lediga kontorsplatser på Pluralis.

Maila marie-helene@pluralis.se för en visning!

 

En säker arbetsplats mitt i city


Kom och provsitt på Pluralis mitt i Stockholms city. Första månaden är gratis eller 30 procent i tre månader. Hos Pluralis har du möjligheten att hyra plats med korta avtalstider, per dag, halvtid eller heltid. Du väljer själv det som passar dig och ditt företag bäst.

Passa på att ge dig själv en fräsch nystart för 2021. En kontorsplats mitt i city inklusive konferensrum, kaffe, frukt och härliga kollegor.

För dig som behöver vara på jobbet ser vi hela tiden till att Pluralis är en säker arbetsplats. Vi städar varje vardagsmorgon, håller avstånd samt tvättar och spritar händerna! Och vi stannar hemma om vi är sjuka.

Lediga kontorsplatser på Pluralis, Kungsgatan 29, Stockholm

Maila marie-helene@pluralis.se för en visning!

Välkommen till önskekontoret


Julen står för dörren och vi går faktiskt mot ljusare tider, även om det är svårt att tro just nu. Snart återgår vi förhoppningsvis till att kunna jobba mer tillsammans och IRL!  Hos Pluralis har du möjligheten att hyra plats med korta avtalstider, per dag, halvtid eller heltid. Du väljer själv det som passar dig och ditt företag bäst.

Passa på att redan nu ge dig själv en extra härlig julklapp och en fräsch nystart för 2021. En kontorsplats mitt i city inklusive konferensrum, kaffe, frukt och härliga kollegor.

Kom och provsitt på Pluralis mitt i Stockholms city. Första månaden är gratis eller 30 procent i tre månader.

Pluralis är ett personligt nätverk med företag som har kommunikation som gemensam nämnare. Här finns stora möjligheter till samarbeten. Pluralis är en plats där kulturen, servicen och stämningen är varm och professionell. Gemenskap och möjlighet att påverka är viktigt för oss. Vi delar gärna med oss av våra erfarenheter och idéer. I vanliga fall arrangerar vi frukostar, föredrag, event för våra kunder, AW, fester och mycket annat! Och det mesta ingår i ingår i hyran

Maila marie-helene@pluralis.se för en visning!