NYHETER

Allt ljus på vår Mustasch


Snart är det dags för reklamtävlingen 100-wattaren. Då belönas kommunikation som gett mest och bäst effekt för uppdragsgivaren. Och i tävlingsjuryn hittar vi vår kompis Anna Stenström på reklambyrån Mustasch, som sitter här på Pluralis.

I reklamtävlingen 100-wattaren tävlar man i mätbara resultat på kommunikationsinsatser. Tävlingen arrangeras av Sveriges Annonsörer. En jury granskar hur väl bidragen lyckats uppnå sina mål i olika tävlingskategorier.

En Mustasch i årets jury
I årets jury sitter Anna Stenström, vd och creative director på byrån Mustasch, som har sitt Stockholmskontor här hos oss på Pluralis. Anna kommer att bidra i juryarbetet i kategorierna Företag och Employer Branding & Rekrytering. Det passar Anna bra. Hon har alltid haft en stor passion för varumärkespositionering och arbetsgivarvarumärken, långt innan Mustasch grundades 2004.

Värdet i varumärket
Arbetsgivarvarumärket är en avgörande del av företagets värde, menar Anna. Det handlar om så mycket mer än att bara attrahera arbetskraft.
– Både kunder och medarbetare är idag, mer än någonsin, intresserade av företagens hållning och värderingar. Att ta ansvar och inspirera sina medarbetare – från individnivå till hela planeten – påverkar i slutänden hela företagets existensberättigande. Och kanske mer än så. Det finns med andra ord allt att vinna på att se helheten i sin marknadskommunikation oavsett mottagare, säger hon.

En vinnare för oss
Fram till den 27 oktober pågår inlämning av tävlingsbidragen. Sedan kommer Anna och de andra jurymedlemmarna att få det hett om öronen. Redan den 9 december ska de nominerade bidragen presenteras. Men först den 10 februari nästa år avslöjas resultatet av 100-wattaren på flådig gala i Stadshuset. Så hur det går i tävlingen vet vi inte ännu. Vi vet bara att Anna är, utom tävlan, en vinnare för oss.

Läs mer om Mustasch här
Mer om 100-wattaren hittar du här

 

ENSAM OCH ENSAMT?


Pluralis söker ensamkommande kreatörer eller kommunikatörer i grupp. Hyr kontorsplats hos oss. Det blir roligare tillsammans. Vi lovar.

Hyr plats på Pluralis. Kul och kreativt gäng som sitter mitt på Kungsgatan i Stockholm. Just nu är vårt finaste rum ledigt med plats för 8 personer. Kontakta Marie-Hélène Sund, 0708-55 00 10 för en visning.

 

Fastnat i gamla hjulspår?


Samma rutiner sedan urminnes tider? Vojne vojne! Tänk nytt och byt miljö. Hyr kontorsplats hos oss på Pluralis. Kreativa kvadratmeter till rimliga priser mitt på Kungsgatan.

Vi är några snälla och trevliga entreprenörer och kommunikatörer som vill bli fler. Därför har vi paxat plats till dig hos oss på Kungsgatan 29. Välj mellan en första gratismånad eller 30 procents rabatt i tre månader. Här ingår både snabbt wifi, konferensrum, bemannad reception och kreativa kollegor i hyran. Du har även möjlighet att hyra plats med korta avtalstider, per dag, halvtid eller heltid.

Välkommen till Pluralis – Sveriges kanske trevligaste kontor! Lediga kontorsplatser på Pluralis.

Maila marie-helene@pluralis.se för en visning!

Kom som du är!


Nu är det uppdukat och klart med både finkaffe och blodsockerhöjande bananer. Det är bara att slå sig ner på en stol hos oss på Kungsgatan 29 i Stockholm. Vi har förberett allt. Här ingår både snabbt wifi, konferensrum, bemannad reception och kreativa kollegor i hyran. Du behöver bara välja om du vill sitta i landskap eller eget rum på heltid eller halvtid. Och om du vill ha en första gratismånad eller 30 procents rabatt i tre månader.

Välkommen till Sveriges kanske trevligaste kontor! Maila marie-helene@pluralis.se för en visning!

 

Extra ordinärt guldläge


Nu är det guldläge för dig som vill rymma från hemmakontoret ända bort till city. Vi är några snälla och trevliga kreatörer och kommunikatörer som vill bli fler. Därför har vi paxat plats till dig hos oss på Kungsgatan 29. En extra ordinärt fin plats för ett rimligt pris. Välj mellan en första gratismånad eller 30 procents rabatt i tre månader. I hyran ingår allt från städning och konferensrum till bemannad reception och finkaffe. Du har även möjlighet att hyra plats med korta avtalstider, per dag, halvtid eller heltid.

Välkommen till Pluralis – Sveriges kanske trevligaste kontor! Lediga kontorsplatser på Pluralis.

Maila marie-helene@pluralis.se för en visning!

 

En säker arbetsplats mitt i city


Kom och provsitt på Pluralis mitt i Stockholms city. Första månaden är gratis eller 30 procent i tre månader. Hos Pluralis har du möjligheten att hyra plats med korta avtalstider, per dag, halvtid eller heltid. Du väljer själv det som passar dig och ditt företag bäst.

Passa på att ge dig själv en fräsch nystart för 2021. En kontorsplats mitt i city inklusive konferensrum, kaffe, frukt och härliga kollegor.

För dig som behöver vara på jobbet ser vi hela tiden till att Pluralis är en säker arbetsplats. Vi städar varje vardagsmorgon, håller avstånd samt tvättar och spritar händerna! Och vi stannar hemma om vi är sjuka.

Lediga kontorsplatser på Pluralis, Kungsgatan 29, Stockholm

Maila marie-helene@pluralis.se för en visning!