NYHETER

Extra ordinärt guldläge


Nu är det guldläge för dig som vill rymma från hemmakontoret ända bort till city. Vi är några snälla och trevliga kreatörer och kommunikatörer som vill bli fler. Därför har vi paxat plats till dig hos oss på Kungsgatan 29. En extra ordinärt fin plats för ett rimligt pris. Välj mellan en första gratismånad eller 30 procents rabatt i tre månader. I hyran ingår allt från städning och konferensrum till bemannad reception och finkaffe. Du har även möjlighet att hyra plats med korta avtalstider, per dag, halvtid eller heltid.

Välkommen till Pluralis – Sveriges kanske trevligaste kontor! Lediga kontorsplatser på Pluralis.

Maila marie-helene@pluralis.se för en visning!

 

En säker arbetsplats mitt i city


Kom och provsitt på Pluralis mitt i Stockholms city. Första månaden är gratis eller 30 procent i tre månader. Hos Pluralis har du möjligheten att hyra plats med korta avtalstider, per dag, halvtid eller heltid. Du väljer själv det som passar dig och ditt företag bäst.

Passa på att ge dig själv en fräsch nystart för 2021. En kontorsplats mitt i city inklusive konferensrum, kaffe, frukt och härliga kollegor.

För dig som behöver vara på jobbet ser vi hela tiden till att Pluralis är en säker arbetsplats. Vi städar varje vardagsmorgon, håller avstånd samt tvättar och spritar händerna! Och vi stannar hemma om vi är sjuka.

Lediga kontorsplatser på Pluralis, Kungsgatan 29, Stockholm

Maila marie-helene@pluralis.se för en visning!

Välkommen till önskekontoret


Julen står för dörren och vi går faktiskt mot ljusare tider, även om det är svårt att tro just nu. Snart återgår vi förhoppningsvis till att kunna jobba mer tillsammans och IRL!  Hos Pluralis har du möjligheten att hyra plats med korta avtalstider, per dag, halvtid eller heltid. Du väljer själv det som passar dig och ditt företag bäst.

Passa på att redan nu ge dig själv en extra härlig julklapp och en fräsch nystart för 2021. En kontorsplats mitt i city inklusive konferensrum, kaffe, frukt och härliga kollegor.

Kom och provsitt på Pluralis mitt i Stockholms city. Första månaden är gratis eller 30 procent i tre månader.

Pluralis är ett personligt nätverk med företag som har kommunikation som gemensam nämnare. Här finns stora möjligheter till samarbeten. Pluralis är en plats där kulturen, servicen och stämningen är varm och professionell. Gemenskap och möjlighet att påverka är viktigt för oss. Vi delar gärna med oss av våra erfarenheter och idéer. I vanliga fall arrangerar vi frukostar, föredrag, event för våra kunder, AW, fester och mycket annat! Och det mesta ingår i ingår i hyran

Maila marie-helene@pluralis.se för en visning!

 

Gratis prova-på-månad!


Kom och provsitt på Pluralis mitt i Stockholms city. Vi erbjuder flera olika perspektiv på din arbetsvardag. Eget rum eller i kontorslandskap. Höj- och sänkbart. Med eller utan grannar. Deltid eller heltid. Utsikt eller insikt. Kom och testa! Och du, första månaden är GRATIS. Maila marie-helene@pluralis.se för en visning!

Personligt nätverk mitt i city


Pluralis är ett kontorsnätverk mitt i Stockholm city som ställer om för att kunna erbjuda nya flexibla lösningar till entreprenörer och företag. Nu införs möjligheten att hyra kontorsplatser heltid, ett par dagar i veckan eller dagpass. Det här ger företag möjligheten att rotera medarbetare mellan kontor och hemarbetsplats.

– Vi vill underlätta för företagare att fortsätta driva sina verksamheter och samtidigt bidra till ekonomisk tillväxt i Stockholm city. Vi behöver alla ställa om och hitta nya lösningar och tjänster för att överleva. Vi hoppas att flexibla arbetsplatser kan bidra till både våra hyresgästers överlevnad och tillväxt, säger Marie-Hélène Sund, verksamhetschef för Pluralis.

Säker arbetsplats 

För dig som behöver vara på jobbet ser vi hela tiden till att Pluralis är en säker arbetsplats. Vi städar varje vardagsmorgon, håller avstånd samt tvättar och spritar händerna! Och vi stannar hemma om vi är sjuka.

Lediga kontorsplatser på Pluralis, Kungsgatan 29, Stockholm. För mer information och bokning kontakta Marie-Hélène, 070-855 00 10 eller Nagu, 076-833 87 28

Presskontakt: Petra Whitehead, petra@whiteheadpr.net, 073-440 78 31

Pluralis underlättar för företagare med flexibla arbetsplatser under pandemin 


Fortsatta restriktioner för kollektivtrafik och hemarbete drabbar co-working spaces, nätverk och kontorshotell i Stockholm hårt. Samtidigt växer den psykiska ohälsan med social distansering. Behovet är stort hos företag för att hitta lösningar och samtidigt undvika onödigt resande och trängsel. Pluralis möter nu efterfrågan med flexibla arbetsplatser mitt i Stockholm city.

Stockholms arbetslöshet spås potentiellt stiga till rekordhöjder liksom den psykiska ohälsan hos företag och människor. Många företag klarar inte av att betala kontorshyra och samtidigt ökar suget efter umgänge som följd av social distansering och hemarbete. 

Pluralis är ett kontorsnätverk mitt i Stockholm city som ställer om för att kunna erbjuda nya flexibla lösningar till entreprenörer och företag. Nu införs möjligheten att hyra kontorsplatser heltid, ett par dagar i veckan eller dagpass. Detta ger företag möjligheten att rotera medarbetare mellan kontor och hemarbetsplats.

Dessutom får hyresgäster tillgång till alternativa färdmedel inom Stockholms tullar för att bidra till att undvika kollektivtrafik och trängsel. Under oktober månad erbjuds alla nya hyresgäster på heltid ett månadsabonnemang med valfri leverantör av elsparkcyklar i Stockholm. Dessutom finns cykel att använda utan kostnad. 

– Vi vill underlätta för företagare att fortsätta driva sina verksamheter och samtidigt bidra till ekonomisk tillväxt i Stockholm city. Vi behöver alla ställa om och hitta nya lösningar och tjänster för att överleva. Vi hoppas att flexibla arbetsplatser kan bidra till både våra hyresgästers överlevnad och tillväxt och samtidigt undvika smittspridning genom alternativa och hållbara transportmedel, säger Marie-Helene Sund, verksamhetschef för Pluralis.

 

Pluralis – säker arbetsplats mitt i city

För dig som behöver vara på jobbet ser vi hela tiden till att Pluralis är en säker arbetsplats. Vi städar varje vardagsmorgon, håller avstånd samt tvättar och spritar händerna! Och vi stannar hemma om vi är sjuka.

Lediga kontorsplatser på Pluralis, Kungsgatan 29, Stockholm

Presskontakt: Petra Whitehead, petra@whiteheadpr.net, 073-440 7831