Alla nyheter
Har du frågor och funderingar?
Kontakta Charlotta Eriksson, charlotta@pluralis.se,
070-140 33 47.

Design och deepfakes med AI

Kom på föredrag om design med AI, onsdagen den 29 maj klockan 16.00. Vi har bjudit in Bas van den Eijkhof som kommer att gå igenom de aktuella AI-verktygen som finns på marknaden idag, främst Midjourney men även Adobe Firefly, Adobe Photoshop, Krea.AI, Magnific och Stylar.

Vi kommer titta på och diskutera kring myter och sanningar om AI-bilden. Allt från copyright till deepfakes och hur olika organisationer förhåller sig till detta. Bas kommer att visa några kundprojekt och hur man kan jobba med AI-bilder. Men också hur till exempel marknadschefer kan, ur ett övergripande perspektiv, börja jobba och implementera AI-bilder i verksamheten.

Bas van den Eijkhof är art director på reklambyrån Mustasch som sitter här hos oss. Bas är AI-entusiast och fotograf med praktisk erfarenhet och bakgrund inom filmbranschen. Det är också han som har gjort den trolska AI-bilden ovan.

Vi ses på Kungsgatan 29 onsdagen den 29 maj klockan 16.00 och håller på i cirka 40 minuter, därefter blir det frågestund. Räkna med att du är fylld med ny AI-kunskap runt klockan 17.00. Välkommen! Föredraget är kostnadsfritt och hålls på svenska. Anmäl dig senast tisdagen den 28 maj.

Till anmälan