Alla nyheter
Har du frågor och funderingar?
Kontakta Charlotta Eriksson, charlotta@pluralis.se,
070-140 33 47.

Gratis lunchföredrag om AI

Det sägs att artificiell intelligens eller AI är framtiden. Och nu är den här. Vi bjuder in till ett gratisföredrag om AI tisdagen den 14 mars kl 12:00. Lunchmacka ingår.

Vi har in bjudit Nuno Coelho, en AI-entusiast med praktisk erfarenhet, som är brand creative director på spelutvecklarföretaget Electronic Arts. Han kommer att hålla föredrag med tillhörande diskussion på engelska i en timme, medan vi tuggar i oss en smarrig lunchmacka.

Översikt och verktyg

Nuno kommer att ge oss en översikt om AI och applikationerna ChatGPT och Midjourney och visa exempel och demos. Kortfattat så är ChatGPT en chattrobot som har utvecklats av Open AI. Den kan besvara faktafrågor, författa texter i olika genrer och chatta på ett människoliknande sätt på flera språk. Midjourney är ett oberoende forskningslaboratorium som utvecklar AI-program som skapar bilder utifrån textbeskrivningar.

Inverkan och påverkan

Vi kommer att diskutera fördelarna och nackdelarna med AI. Om hur AI kommer att påverka vårt sätt att arbeta, i olika branscher och på olika arbetsmarknader. Vi kommer att prata om möjligheter och missuppfattningar. Om rädslor och farhågor kopplat till etik och sekretess.

Gratis är gott och bra

Vill du komma och lyssna? Anmäl dig i så fall till vår office manager Charlotta Eriksson charlotta@pluralis.se senast fredagen den 10 mars. Du får både nya kunskaper och en lunchmacka – helt gratis. Och dessutom några matnyttiga tips med dig hem. Välkommen!