Alla nyheter
Har du frågor och funderingar?
Kontakta Charlotta Eriksson, charlotta@pluralis.se,
070-140 33 47.

Improvisera mera

Våga prova på improvisationsteater! En teaterform utan manus och som skapas i stunden med hjälp av skådespelarnas fantasi och inspel från publiken. Men här finns ingen publik. Och du är skådespelaren.

Måndagen den 15 maj klockan 16.00–17.00 är du välkommen på en rolig, avslappnad och utmanande timme med övningar i improvisationsteknik. Eller impro, som vår teaterkung kallar det.

Teaterkungen Jaser

Vi har olika kompetenser här på Pluralis. Som Jaser Farhod till exempel. Till vardags är han utvecklare på media- och techbolaget JuneFirst, nybliven pappa och spelfantast. Och svampplockare, men gav upp svamplockarkarriären när det blev vinter och Stockholms svampförening började plocka lava. Som tur är gav han inte upp improvisationsteatern, vår teaterkung Jaser.

Prova impro – anmäl dig idag

Efter flera kurser på Improvisationsstudion, uppspel och så kallade jam nights har Jaser kört improvisationsteater internt här hos oss, som blev mycket uppskattat. Nu bjuder vi in även dig för en kul timme. Anmäl dig hos vår office manager Charlotta Eriksson charlotta@pluralis.se senast fredagen den 12 maj. Hoppas att du vill och vågar.