NYHETER

Zellout


Den digitala revolutionen har vänt upp och ner på mycket när det gäller varumärken och kommunikation. Men en sak är sig lik – det har aldrig funnits några genvägar och det gör det inte nu heller. Zellout är en reklambyrå med rötterna i Uppsala och har funnits sedan 1996. I dag är vi 22 anställda, både i Stockholm och Uppsala. Vi har många olika specialiteter med kommunikationen som gemensam passion, oavsett om verktyget är digitalt, traditionellt eller något mittemellan.

Modeverket


Mode- och Sportbranschens Rekryteringspartner

På Modeverket brinner vi för branschen och vårt fokus ligger på verksamheter inom mode, sport och retail. Vår erfarenhet och branschkunskap har byggt upp ett starkt förtroende hos våra uppdragsgivare. Och med många tusen kompetenta kandidater i vårt nätverk är vi unika.

Vi möter kandidater varje dag. Vår branschkunskap gör det möjligt för oss att hitta medarbetare med rätt kompetens. Vi hjälper till med hela rekryteringsprocessen som ni inte har tid eller resurser till.

Visste du att
– Vi på Modeverket har sammanlagt 125 års arbetslivserfarenhet och har arbetat som Försäljningschef, Butikschef, VD, Utesäljare, Marknadschef, Inköpare, Designer, Affärsområdeschef, E-commerce, Rekryterare, Visual Merchandiser, Sortimentschef och Butikssäljare.