Alla nyheter
Har du frågor och funderingar?
Kontakta Charlotta Eriksson, charlotta@pluralis.se,
070-140 33 47.

Kreativa kvadrat uthyres!

De senaste åren har vi lärt oss mycket om vårt sätt att arbeta. Visst har hemmakontoret många fördelar. Men arbetsplatsen och kollegorna har en betydelsefull inverkan på gemenskap, kreativitet och inspiration. Sånt som ger kraft för att utveckla en verksamhet. Därför finns Pluralis.

Pluralis är ett nätverk med företag som har kommunikation som gemensam nämnare. Ett coworking space som ägs av flera hyresgäster. Just nu är vi 23 företag som delar på 800 kvadratmeter fördelat på två plan. Här finns en blandning mellan enmans- och flermansföretag i både enskilda rum och kontorsplatser i öppna landskap. Hyr du en plats hos oss ingår det mesta i hyran, så att du kan koncentrera dig på det du är bra på. Du får jobba i en härlig miljö med full service och med fokus på ett starkt nätverk där både människor och företag växer.

Nya möjligheter

Nu öppnar vi upp för fler möjligheter. Vi har ett mindre rum ledigt men plats för 2–3 person på 8 kvadratmeter. Perfekt för det lilla företaget som vill sitta lite avskilt men ändå ta del av det stora nätverkets fördelar när det gäller service, nya affärsmöjligheter och samarbeten. Vi har även några lediga platser i vårt kontorslandskap.

Service med extra allt

I hyran ingår blixtsnabbt wifi och vår IT-tekniker hjälper dig att komma igång snabbt. Vi har en bemannad reception som är öppen 08.30–17.00. Och där, i repan, sitter Charlotta och välkomnar både dig och dina kunder. Hon är en riktig fixare och kan hjälper till med i stort sett allt. Här finns kontorsmaterial och flera skrivare. I köket puttrar kaffet, tevattnet kokar och det finns färsk frukt. I kylen finns pålägg till en krisknäckemacka om blodsockerhalten skulle sjunka drastiskt.

Stora sköna gemensamma utrymmen

Kontoret har fem konferensrum som du kan boka hur mycket du vill, det ingår i hyran. Det största konfarummet har plats för tolv personer och tre av dem är utrustade för videokonferens. På kontoret finns också flera platser för skönt soffhäng. Köket är stort med plats för många och utrustat med tre mikrovågsugnar som går varma under lunchtid. Vill du träna på kontorstid så finns det två duschar.

Flexibla kvadrat och kontrakt

Hyr du en plats i kontorslandskapet ingår kontorsmöbler: skrivbord, stol, hurts och skrivbordslampa. Hyr du ett helt rum har du möjlighet att sätta din egen prägel på inredningen inom vissa ramar. Hyreskontrakten för landskapsplatser är flexibla, från halvtidsplats till heltid. När du har flyttat hit hoppas vi förstås att du trivs bra att du aldrig vill flytta härifrån. Men om du måste är uppsägningstiden tre månader för enskilda kontorsplatser och sex månader för ett rum.

Festligheter och nya äventyr

Vi anordnar föredrag, event och fester kontinuerligt, både för oss i nätverket och för våra kunder. Allt från julbord till sommarfest och AW på takterassen till frukostseminarium för inbjudna kunder. Det finns möjlighet till IT-support om du skulle behöva. Naprapaten Jonas kommer med jämna mellanrum och mjukar upp våra stela kontorskroppar. Hans insatser kan också behövas efter en tennis- eller padelmatch, vi är flera som gärna spelar. Större äventyr som storstadsresor utomlands och skidresor både i Sverige och Alperna anordnas också för hyresgäster som är intresserade.

Nära till allt

Eftersom kontoret ligger mitt i city har du ett stort serviceutbud och shopping alldeles nära: NK, Mood-gallerian, Åhléns och Drottninggatan. Utbudet av restauranger är minst lika stort, liksom närheten till både Hötorgshallen, Kungshallen och Stureplan. Men ofta brukar lunchplanerna sluta hos vår nära granne K25, en food court med ett tiotal restauranger, med mat från hela världen. Många köper med sig dagens lunch därifrån men väljer att äta den med kollegorna på kontoret. Kanske hittar du någon ny samarbetspartner mellan lunchtuggorna? 

Så tar du dig hit

Kontoret ligger mitt emellan broarna på Kungsgatan. Det innebär en promenad på 8 minuter till T-centralen. Närmaste tunnelbana är Hötorget som ligger 200 meter bort åt det ena hållet och åt det andra hållet har du Östermalmstorg 500 meter bort. Busshållplatsen precis utanför dörren heter Regeringsgatan och hit kan du åka med både 1:ans buss och buss 75. Flera parkeringshus finns i närheten.

Provåk hit och hälsa på. Vi bjuder på kaffe och en rundvandring. Välkommen till Sveriges trevligaste kontor!

Flytta hit! Läs mer om livet på Pluralis.